Om Liberala Nyhetsbyrån

Vi förser liberala tidningar över hela Sverige med texter till opinionssidorna.
Tonvikten ligger på ledare som kommenterar inrikesfrågor, men vi skriver även utrikeskommentarer och erbjuder en rad andra tjänster som efterfrågas av redaktionerna. Vi strävar efter att ses som en förlängning av redaktionerna själva och bli använda som inspiration, vikarie eller en extra medarbetare.

Varje vardag skriver vi en huvudledare och en kortledare som kan användas osignerat eller signerat. Därutöver levererar vi krönikor, debattartiklar, politiska citat ur det dagliga medieflödet och pressklipp från ledare som förtjänar att uppmärksammas.

Redaktionen är tillräckligt liten för att vara snabbfotad och lyhörd inför önskemål från våra kunder och tillräckligt stor för att kunna vara en fullserviceleverantör till opinionssidorna.

Är du intresserad av att skriva en debattartikel för utskick till de många redaktioner som LNB samarbetar med? Då är du välkommen att maila in din text till lnbkontakt@lnb.se 

Debattexterna ska vara antingen 2 500 eller 3 500 tecken (utan mellanslag). Klipp in texten i mailet när du skickar. Bifoga porträttbild på den/de som skriver under. Vi svarar så snart vi kan kan med besked. Har du frågor går det bra att maila adressen ovan eller ringa chefredaktör Malin Lernfelt på 0704-869806.

Vill du skicka pressmeddelanden eller komma i kontakt med redaktionen nås vi på fornamn.efternamn@lnb.se alternativt redaktionen@lnb.se .